Musiikki karkottaa vihan niistä,
jotka eivät rakasta.
Rauhattomille se antaa rauhan,
itkevät se lohduttaa.
Ne, joiden tie on tukossa,
löytävät uusia polkuja,
ja niille, jotka torjuvat kaiken,
kasvaa uutta varmuutta ja toivoa.

– Pablo Casals

Haluatko tietää lisää!

Lähetä tiedustelusi alla olevalla lomakkeella. Vastaamme siihen mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Musiikki- ja Psykoterapiapalvelut Kari Syvänen Oy
Tuposlammentie 14
91910 TUPOS

Y-tunnus: 2012898-4
Puh: 08 237 795 80

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Musiikki- ja Psykoterapiapalvelut Kari Syvänen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa

Musiikki- ja Psykoterapiapalvelut Kari Syvänen Oy

Musiikki- ja Psykoterapiapalvelut Kari Syvänen Oy koostuu ammattitaitoisista musiikkiterapeuteista, psykoterapeuteista, musiikkipsykoterapeuteista ja perheterapeuteista. Tarjoamme psykodynaamista musiikkiterapiaa, psykoanalyyttistä psykoterapiaa, musiikkipsykoterapiaa ja perheterapiaa, sekä näihin liittyvät opetus- ja työnohjauspalvelut. Toimimme laajasti Etelä- ja Pohjois-Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Vaasassa ja Seinäjoella, mutta teemme myös kotikäyntejä. Kuntoutussuositukset ja -päätökset kirjoitetaan yrityksemme nimelle Musiikki- ja Psykoterapiapalvelut Kari Syvänen Oy.

Musiikki- ja Psykoterapiapalvelut Kari Syvänen Oy
Tuposlammentie 14
91910 TUPOS

Puh. 0400-587 248
Fax. 08 384 982

info@karisyvanen.com

Oulu

Merikoskenkatu 7, 90500 Oulu (vain käyntiosoite)
 

Vaasa

Kauppapuistikko 16, 65100 Vaasa (vain käyntiosoite)

Seinäjoki

Maakunnankatu 3, 60100 Seinäjoki (vain käyntiosoite)

Katso myös

Musiikkiterapiayhdistys: www.musiikkiterapia.net